Hemvändardag

Den 22 oktober arrangerar Mjölby Ungdomsmusikkårs Supporterförening tillsammans med Mjölby Ungdomsmusikkår en Hemvändardag.

Dagen inbjuder till möjligheten att återförenas med dina gamla kompisar i Mjölby Ungdomsmusikkår och samtidigt möta dagens ”uppsättning” av musikanter och drillare. Oavsett om du bor i närområdet eller om du nu mera finns på andra plaster i Sverige, eller rent av utomlands eller om du var aktiv för länge sedan eller kanske ganska nyligen, hälsar vi dig välkommen till Hemvändardagen 2022.

Hemvändarrepetition: Inför Hemvändarkonserten blir det under förmiddagen en spännande repetition. Vill du medverka på konserten hälsar vi dig välkommen och vara med på repetitionen. Vi håller ”Hemvändarcaféet” öppet där alla är välkomna att fika & mingla

Hemvändarkonsert: Under eftermiddagen blir det konsert med dagens ”uppsättning” av Mjölby Ungdomsmusikkår. Här har även du som hemvändare möjlighet att medverka! Du är naturligtvis lika välkommen ”bara” som publik på konserten.

Hemvändarfest: Vi träffas och umgås äter en bit god mat och minglar med gamla vänner. Under kvällen finns baren öppen och vi kommer att bjuda på ”live” musik.

Mer information om Hemvändardagen och hur du anmäler dig kommer vi att publicera här på hemsidan och på Facebook.

Reservera redan nu den 22 oktober i din kalender!